shamethedevil.blogg.se

Bloggen som skriver en massa sanningar. Tell The Truth And Shame The Devil

Pretty Little Liars

Kategori: Allmänt, artist, skådespelare, tv

Den super populära tv serien Pretty Little Liars är nu på säsong 5. Men nu är det klart det kommer inte bara bli en säsong 5 utan även en säsong 6 och 7. Efter det vet varken vi eller dom vad som kommer att hända. Det är mycket prat om en film. Alla verkar gilla idéen men kommer det verkligen att bli av?

Samma tema hela tiden, folk tröttnar. Sanningen är den att det inte alls var planerat att det skulle bli hela 7 (kanske mer) säsonger ibörjan. Och eftersom det handlar om samma sak hela tiden så tröttnar en del fans. Tv seren har hållt på sedan 2010 och kommer att hålla på ett bra tag till. Andra sanningar är tillexempel att tv serien har blivit så stor tackvare all mobbning. Och skådespelarna har fått så otroligt stora chanser tackvare serien. Den otroligt vackra och fantastiska "Lucy Hale" har ju fått släppa sitt debut album. Hon fick börja sjunga igen, tack vare PLL.
Varför fortsätter man att göra säsonger av PLL när många skulle tycka att 5 eller 6 blev bra, annars för mycket? Jo eftersom det drar in så otroligt mycket pengar! Och sen så vill man ju inte att ens favorit serie ska ta slut heller men många vill bara veta vem som ligger bakom allt, nu efter 5 års tid.

För er som inte vet vad Pretty Litty Little Liars är så kommer det en liten kort samman fattning här.
I Rosewood så lever alla med mörka hemligheter, inte minst Spencer, Hanna, Aria och Emily. De fyra tjejerna blev kompisar tack vare gängets ledare och även skolans mest populära tjej, Alison. En kväll då flickorna hade en övernattning så hände det massa galna grejer. Alison försvann. Tjejerna gled isär. Ett år senare så hittas Alisons kropp och tjejerna börjar då att umgås igen. Och de börjar att få text ifrån någon som kallar sig för A. Och A vet alla deras mörkaste hemligheter, som bara Alison visste. A vet om allt de gör som att hen förföljer dem överallt. Kärlek, vänskap, tro, hopp och tårar är sådant du kommer träffa på i serien.


Kommentera inlägget här: